Already a Member of Jac’s Community?

Registered Customers

If you have an account with us, please log in.

You may login with either your assigned username or your e-mail address.

The password field is case sensitive.

Forgot Your Password?

You are here

Geboren om Vrij te Zijn

USD $11.99 BUY NOW

Geboren om Vrij te Zijn

Dit e-boek is te downloaden voor je Amazon Kindle e-reader of Kindle app. Sleep het document gewoon naar je Kindle documentenmap. Voor alle andere apparatuur (iPads, Nook, Sony, iPhone, computer, etcetera) klik hier.

Geboren om Vrij te Zijn is een uitnodiging om je los te maken van de onbewuste gevangenschap van je eigen gedachten. Je kunt hier en nu ontspannen in je meest natuurlijke staat, waar je geniet van ononderbroken peace of mind en de bevrijding in je hart.” Jac O’Keeffe

 ‘Geboren om Vrij te Zijn’ is ‘verplichte kost’ voor iedereen die op zoek is naar waarheid en innerlijk leiding. Het onthult de ware natuur van compleet geluk, vrijheid en ononderbroken vrede. Als je verder kijkt dan de geest (gedachten, emoties en overtuigingen)wordt het mysterie van wat en wie je bent ontrafeld, hetgeen naar een staat van stilte, harmonie en vrede leidt . Dat wat absoluut is, en voor iedereen toegankelijk – de waarheid – wordt helder uitgelegd. De lezer krijgt een uitnodiging voor dat wat voorbij ligt aan concepten en wat door ieder van ons intuïtief kan worden aangevoeld als de waarheid die aan alles ten grondslag ligt.